Segwaytúrák Hévízen

KIZÁRÓLAG EREDETI AMERIKAI TEREPSEGWAYEKKEL SZERVEZZÜK A TÚRÁINKAT!
A mozgás új forrása! 

2014. áprilisa óta Hévízen is elérhető a Balaton Event and Fun (ezzel párhuzamosan és együttműködésben a High-Tech Sportok Bázisának) egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni! A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerűen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
Max. terhelhetõség: 120 kg.

SEGWAYTÚRA AJÁNLATAINK

KERUB segwaytúra – kezdő
Barangolás Hévíz eldugott helyein. Kezdő túránk az egész család számára ajánlott, minden korosztály számára kitűnő szórakozás.
Info: indulás a Bázisról előre egyeztetett időpontban
Helyszíni ár: 17.999 Ft/fő (kb. 1,5 óra) 
A Kerub túránkon nem maradunk le Hévíz nevezetességeiről. Bejárjuk járgányunkkal a sétáló utcát, érintjük a “megkerülő sétányon” a méltán világhírű Hévízi-Tavat, a Véderdő Parkot. Barangolunk Hévíz nyugati városrészén, ahol láthatjuk a modern Evangélikus-Református templomot, a Városházát és a Szentlélek Római-katolikus temlomot is. Kiváló választás mindazoknak, akik először próbálják a segwayezést, hiszen változatos terepviszonyok között élhetik át a csodajárgány által nyújtott élményt.

 

RÓMAI DISCOVER segwaytúra – kezdő
Fedezze fel Hévíz minden szépségét segwayen. Kezdő túránkon az egész család együtt barangolhatja be a titkok városát. A túrát az idősebb korosztálynak is bátran ajánljuk.
Info: indulás a Bázisról előre egyeztetett időpontban
Ár: 19.999 Ft/fő (kb. 1,5-2 óra)
A túrán nem mulasztjuk el érinteni a csodálatos Hévízi-Tavat, amelyre a nyüzsgő sétálóutcán és a tavat megkerülő sétányon át jutunk el, ám a kaland csak akkor kezdődik, amikor bebarangoljuk járgányunkkal a vadregényes Véderdõ Parkot.
Az adrenalin áramlás nem marad annyiban, a túra a festõi környezetben található Szent Magdolna Templomhoz vezet, ahol út közben megtekinthetjük a Római katona sírját, a Jézus szíve templomot, valamint a Római kori romkertet.

 

BEST OF Hévíz  segwaytúra – középhaladó
Ez valóban a legjobb, amelyet Hévízből ki tudunk hozni. A település határain belül (és egy kicsit azon túl is) mindent érintünk a túrán, amit érdemes. Kiváló elegye a Kerub és a Római Discover túráinknak.
Indulás a Bázisról előre egyeztetett időpontban
Helyszíni ár: 22.999 Ft/fő (kb.: 2-2,5 óra)

 

RÓMAI ARÉNA segwaytúra – középhaladó
Közepes nehézségi fokú, speciális programelemeket tartalmazó túra középhaladóknak. Oktató által felügyelt túra, a felfedezõk, hõsök és életigenlõk túrája.
Info: indulás a Bázisról előre egyeztetett időpontban
Helyszíni ár: 27.999 Ft/fõ (kb. 2,5-3 óra)
Ez a crossover beépíti a Római túra felfedezõ játékosságát, Hévíz megismerését, de túl is megy azon. A Festetics-kastély, a Balaton, Keszthely pompája és a vadregényes táj adja ennek a túrának az igazi esszenciáját.


Please note, that foreign language guided tours are 15% extra charge from the above rates! 

TÚRÁK GYEREKEKKEL, CSALÁDOKNAK
A segwayek már 8 éves kortól használhatóak. A kisebbeknek néhány hónapos kortól a segway-kisszekérkéinket ajánljuk. A segwayezés egy olyan családbarát program, ahol a kisgyermekesek is jól érezhetik magukat. A szülõ(k) – vagy kérésére a túravezetõ – a biztonságos gyermek-utánfutókban hozhatják magukkal túrázni a legkisebbeket.
Minden túránkhoz igényelhetõ a gyerekeknek segwayszekérke
Helyszíni ár: 9.999 Ft/2 gyermek részére (össz.terhelés max. 40 kg).

Bázis: Tourinform iroda

Az árak BRUTTÓ árak és HUF-ban értendőek.

Visszatérő vendégeinknek kedvezmények érhetőek el az igénybevett szolgáltatás ellenértékének függvényében.

 

A túrák ára tartalmazza: 
– közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
– 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel
– Segway kölcsönzést
– bukósisak biztosítását
– kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)

A túráinkon mindenki csak saját felelõsségére tud részt venni.

FONTOS: Általános szerződési feltételek

Kérdése van, vagy már alig várja, hogy részt vegyen a programon? Küldjön nekünk e-mailt és hamarosan megkeressük!

10 + 3 =

Telefonszámunk: +36 30 626 6044

E-mail: info@balatonef.hu

Cím: 8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1. (Anna Grand Hotel)

Cím: 8380 Hévíz, Rákóczi utca 2. (Tourinform Iroda)